بستن

آشپزی

طرز تهیه کیک گوشت

  • بازدید: 1498
کیک گوشت

کیک گوشت

کیک گوشت

  1. مواد لازم برای تهیه خمیر کیک گوشت

    -آرد 2/5 پیمانه
    - تخم مرغ 4 عدد
    -ماست 1 پیمانه
    روغن مایه 3/4 پیمانه
    - بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
    - نمک و فلفل به مقدار لازم


    مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک گوشت

    - گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
    - فلفل دلمه ای 2 عدد
    - قارچ به میزان دلخواه
    -پیاز 1 عدد درشت
    - رب گوجه فرنگی به میزان لازم
    - نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه
    -پنیر پیتزا به میزان دلخواه


    طرز تهیه خمیر کیک گوشت

    -ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
    -بعد از 5 دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
    -آرد را الک کنید و کم کم به مواد فوق اضافه کنید


    طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت

    با کمی روغن مایع پیاز های نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و ادویه (نمک فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد به طور کامل بخار شود.


    طرز تهیه کیک گوشت

    داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم.نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی ان را پنیر پیتزا می ریزیم.مدت زمان لازم برای پخت این کیک 40 تا 45 دقیقه می باشد .
    درجه حرارت فر 180 درجه سانتی گراد


    گردآوری: تحریریه