مواد لازم برای تهیه خمیر کیک گوشت
-آرد 2/5 پیمانه
- تخم مرغ 4 عدد
-ماست 1 پیمانه
روغن مایه 3/4 پیمانه
- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک گوشت
- گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
- فلفل دلمه ای 2 عدد
- قارچ به میزان دلخواه
-پیاز 1 عدد درشت
- رب گوجه فرنگی به میزان لازم
- نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه
-پنیر پیتزا به میزان دلخواه
طرز تهیه خمیر کیک گوشت
-ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
-بعد از 5 دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
-آرد را الک کنید و کم کم به مواد فوق اضافه کنید
طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت
با کمی روغن مایع پیاز های نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و ادویه (نمک فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد به طور کامل بخار شود.
طرز تهیه کیک گوشت
داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم.نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی ان را پنیر پیتزا می ریزیم.مدت زمان لازم برای پخت این کیک 40 تا 45 دقیقه می باشد .
درجه حرارت فر 180 درجه سانتی گراد
گردآوری: تحریریه