بستن

آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو

  • بازدید: 685
لوبیا پلو

لوبیا پلو

لوبیا پلو

  1. مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده.................. 250 گرم
    لوبیا سبز خرد شده................ 250 گرم
    رب گوجه............................ 3 قاشق غذاخوری
    زعفران آب کرده................... 3 قاشق غذاخوری
    پیاز سرخ شده...................... 4 قاشق غذاخوری
    برنج.................................. 4 پیمانه
    نمک و ادویه پلویی و روغن....... به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا لوبیا را پاک کرده و خرد کنید و با یک لیوان آب بپزید. وقتی آب آن کاملا تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود. پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید. رب و ادویه و نمک را هم با مواد مخلوط کنید. برنج را بشویید و با 4 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بجوشانید تا آب آن کشیده شده و زعفران را روی پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اگر لوبیا پلو را با روغن جامد محلی و چرب‌تر بپزید، ته‌دیگ آن بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد. لوبیا پلو را با ترشی لیته یا سالاد شیرازی میل بفرمایید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه