مواد لازم:
گوشت بره بدون چربی و با استخوان....... 12 تکه
سس پستو...................................... 2 قاشق غذاخوری
نان غله خرد شده.............................. 3 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده............................... یک قاشق غذاخوری
روغن گیاهی..................................... یک قاشق چایخوری
سیر............................................... 2 حبه
اسفناج............................................ 250 گرم
طرز تهیه:
یک ظرف نسوز را روی شعله خوب گرم کنید و برهها را درون آن قرار دهید و هر طرف آنها را یک دقیقه سرخ کرده و سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید. سس پستو، نان غله خرد شده و گردو را با هم مخلوط ینید و روی بره بریزید و آن را خوب روی گوشت فشار دهید تا به آن بچسبد. سپس آن را در فری با حرارت 200 درجه سانتیگراد بهمدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سیر را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. سپس اسفناج را نیز اضافه کنید وحدود 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم
شود. برهها را با اسفناج و هویج پخته در یک بشقاب سرو کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه