مواد لازم:
نان ترتیلا یا نان لواش.......... 4 عدد
پنیر رنده شده................... 100 گرم
کالباس............................. 200 گرم
کنسرو ذرت....................... 1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده... 1/2 پیمانه
سیر.................................. 2 حبه
ریحان خرد شده.................... 1/2 لیوان
شوید خرد شده..................... 1/4 لیوان
سس مایونز.......................... 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کالباس را ریز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس پنیر رنده شده ، سیر رنده شده ، سس مایونز ، شوید و ریحان ساطوری شده، ذرت و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( از هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ). نان ترتیلا یا نان لواش را روی سطح کار قرار دهید ، مقداری از مواد سالاد را روی نان بریزید و آرام نان را رول کنید ( دقت کنید مواد سالاد بیش از حد شل نباشد ). به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید و هر رول را به صورت جداگانه داخل نایلون بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( میتوانید بگذارید 1 شب داخل یخچال بماند ).
پس از استراحت رول را از یخچال خارج کنید و با چاقو به صورت رولت برش بزنید و سرو کنید ( چاقویی که استفاده میکنید باید تیز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).
نوش جان
گردآوری: تحریریه