بستن

آشپزی

طرز تهیه خوراک برنج

  • بازدید: 254
خوراک برنج

خوراک برنج

خوراک برنج

  1. مواد لازم:

    ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﯾﺎ ﺳﺒﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ.................. 2 ﻋﺪﺩ
    ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ...................................... 1 ﻋﺪﺩ
    ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ ............................................ 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺑﺮﻧﺞ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺳﻔﯿﺪ......................... 350 ﮔﺮﻡ
    ﻋﺼﺎﺭﻩ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ................................ 1 ﻋﺪﺩ
    آﺏ ﻭﻟﺮﻡ ............................................. 600 ﺳﯽ ﺳﯽ
    ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ.............................................. 225 ﮔﺮﻡ
    ﻧﻤﮏ.................................................. 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ........................................ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
    ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ....................................... 2 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺳﯿﺮ................................................. 1 ﺣﺒﻪ
    ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ............................................. ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﭘﻨﯿﺮ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ ﻭ ﮐﻢ ﻧﻤﮏ...................... 50 ﮔﺮﻡ


    طرز تهیه:

    ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﯾﺎ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﻭﺷﻦ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ . ﺩﺭﯾﮏ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺳﯿﺮ ﻭ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭﻭﻥ آﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺮﺥ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﻫﺎ ﻃﻼﯾﯽ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﻧﺪ . ﺳﭙﺲ ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺷﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ آﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﻧﺪ . ﻋﺼﺎﺭﻩ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺭﺍ ﺩﺭ 600 ﺳﯽ ﺳﯽ آﺏ ﻭﻟﺮﻡ ﺣﻞ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﻌﻠﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ آرامی ﺑﭙﺰﻧﺪ . ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﺣﺪﯼ ﺑﭙﺰﺩ ﮐﻪ آب آن ﮐﺎﻣﻼ ﺟﺬﺏ ﺷﻮﺩ . ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ . ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻣﺎﺑﻘﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ آﻥ ﭘﺨﺶ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺍﻟﯽ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ .
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه