مواد لازم:
دانه انار یا آب انار................ 2 لیوان/100 گرم / 44 کالری
به بزرگ.............................1 عدد/100 گرم / 26 کالری
آبلیمو............................... 3 قاشق غذاخوری/100 گرم / 5 کالری
طرز تهیه:
دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد.( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.
سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1-2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد.سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).
نوش جان
گردآورِی: تحریریه