بستن

آشپزی

طرز تهیه لواشک انار و به

  • بازدید: 220
لواشک انار و به

لواشک انار و به

لواشک انار و به

  1. مواد لازم:

    دانه انار یا آب انار................ 2 لیوان/100 گرم / 44 کالری
    به بزرگ.............................1 عدد/100 گرم / 26 کالری
    آبلیمو............................... 3 قاشق غذاخوری/100 گرم / 5 کالری


    طرز تهیه:

    دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
    پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد.( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.
    سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1-2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد.سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).
    نوش جان


    گردآورِی: تحریریه