بستن

آشپزی

طرز تهیه شامی

  • بازدید: 247
شامی

شامی

شامی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    گوشت گوسفند............................ 300 گرم
    تخم‌مرغ..................................... 1عدد
    سیب‌زمینی................................. 2 عدد
    پیاز.......................................... 2 عدد
    سبزی معطر.................................1 قاشق سوپخوری
    نمک، فلفل و زردچوبه.................... به میزان لازم


    طرز تهیه:

    گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد. وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود. یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید. سیب‌زمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید. تخم‌مرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید. در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.
    نکته: برای این شامی از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه