مواد لازم:
پاپریکا دودی........................... یک قاشق غذاخوری
نمک...................................... 1.5 قاشق چایخوری
پودر سیر................................ یک قاشق چایخوری
پودر پیاز................................ یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه.............................. یک قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده مخلوط.............. یک کیلو و 400 گرم
نان تورتیلا............................. 16 عدد
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویهها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلولههای گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتیمتر ضخامت داشته باشند.
سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشتها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کبابپز بپزید تا کاملا پخته شوند.
این کبابها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.
نکته: برای اینکه سیخهای چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه