بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ زرشک

  • بازدید: 116
سوپ زرشک

سوپ زرشک

سوپ زرشک

  1. مواد لازم:

    سينه مرغ ............................ 300 گرم
    جعفري خردشده ..................... 150 گرم
    قارچ خردشده ........................ 100 گرم
    رب گوجه‌فرنگي ...................... دو قاشق سوپخوري
    آرد گندم .............................. دو قاشق سوپخوري
    آبليمو................................... سه قاشق سوپخوري
    زرشك................................... 200 گرم
    پياز....................................... يك عدد
    هويج..................................... 100 گرم
    سيب‌زميني ............................. 80 گرم
    روغن مايع............................... نصف پيمانه
    نمك و فلفل............................. به ميزان لازم


    طرز تهیه:

    پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه