مواد لازم:
برنج ............................................. ۴۰۰ گرم
گوشت ......................................... ۵۰۰ گرم
رشته (پلویی) ................................. ۱۵۰ گرم
پیاز .............................................. ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ............................... ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آبکرده ................................ ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ............................................. ۱۵۰ گرم
نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین...... به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- برنج را یک ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید
۲- قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید
۳- گوشت را با پیاز سرخ کنید، رب گوجهفرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
۴- پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و برنج را روی آن بریزید.
۵- برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج بریزید.
🔴سایر نکات />رشته پلو را میتوان غذای سنتی همدان تلقی كرد
خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.
نوش جان
گردآوری: تحریریه