بستن

آشپزی

طرز تهیه رشته پلو با گوشت

  • بازدید: 198
رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت

  1. مواد لازم:

    برنج ............................................. ۴۰۰ گرم
    گوشت ......................................... ۵۰۰ گرم
    رشته (پلویی) ................................. ۱۵۰ گرم
    پیاز .............................................. ۲ عدد
    رب گوجه ‌فرنگی ............................... ۱ قاشق سوپ خوری
    زعفران آب‌کرده ................................ ۱ قاشق سوپ خوری
    روغن ............................................. ۱۵۰ گرم
    نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین...... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- برنج را یک ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید
    ۲- قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید
    ۳- گوشت را با پیاز سرخ کنید، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
    ۴- پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و برنج را روی آن بریزید.
    ۵- برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج بریزید.
    🔴سایر نکات />رشته پلو را میتوان غذای سنتی همدان تلقی كرد
    خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه