بستن

آشپزی

طرز تهیه تارت پنیر و گوجه فرنگی

  • بازدید: 112
تارت پنیر و گوجه فرنگی

تارت پنیر و گوجه فرنگی

تارت پنیر و گوجه فرنگی

  1. مواد لازم خمیر پستو:

    نعنای خرد شده....................... 2 /1 پیمانه
    بادام....................................4 /1 پیمانه
    سیر رنده شده.........................2 حبه
    روغن‌زیتون............................. 3 قاشق سوپ خوری
    پنیر پارمسان...........................2 /1 پیمانه


    مواد لازم خمیر تارت:

    آرد............................. 1 پیمانه
    بلغور گندم.................... 2 /1 پیمانه
    کره.............................. 85 گرم
    نمک............................. 4 /1 قاشق چای خوری
    آب سرد.........................2 قاشق سوپ خوری


    مواد لازم داخل تارت:

    پنیر فتا............................. 1 پیمانه
    گوجه‌فرنگی......................... 2 پیمانه
    روغن‌زیتون .........................2 قاشق سوپ خوری
    نمک و فلفل......................... به میزان لازم


    طرز تهیه:

    1. برای تهیه خمیرتارت آرد، بلغور گندم و نمک را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید، سپس کره خرد شده را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد شبیه خرده نان شود. حالا آب را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود. خمیر را کمی ورز دهید.
    2. کف 2 عدد قالب تارت را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را دو قسمت کرده و داخل قالب‌ها باز کنید تا کف و دیواره‌ها را بپوشاند. قالب‌ها را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه کرم شده قرار دهید. بعدازاین زمان فویل را بردارید و قالب‌ها را 10 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند، سپس آنها را از فر در‌آورده و صبر کنید تا خنک شوند.
    3. برای تهیه خمیر پستو، ابتدا بادام را داخل ظرف غذا ساز بریزید تا خرد و ریز شود، سپس بقیه مواد را بریزید و صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شده و خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل قالب‌ها روی لایه پایینی بریزید و پخش کنید.
    4. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید. پنیر فتا را روی خمیر پستو بریزید و پخش کنید، سپس حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی مواد بچینید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. در انتها روغن‌زیتون را روی مواد بریزید و برای فرزندتان سرو کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه