بستن

آشپزی

طرز تهیه آش انار شیرازی

  • بازدید: 253
آش انار شیرازی

آش انار شیرازی

آش انار شیرازی

  1. مواد لازم:

    برنج ....................................................... 1 پیمانه(200 گرم)
    سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع).............. 1 کیلو
    لپه.......................................................... 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ کرده............................................ 3 تا 4 قاشق سوپخوری
    گوشت چرخ کرده......................................... نیم کیلو
    انار.......................................................... 2 کیلو(یا رب انار 2/1 پیمانه)
    گلپر......................................................... یک تا دو قاشق سوپخوری
    روغن........................................................ 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل................................................ به مقدار کافی


    طرز تهیه:

    لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم ⛳
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه