مواد لازم:
نان باگت.................................................. ۲ عدد
سس گوجه فرنگی ..................................... به مقدار لازم
پنیر پیتزا (موزارلا).................................... به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان).............. به مقدار لازم (در صورت تمایل)
گوجه فرنگی........................................... ۵ عدد
ریحان تازه............................................. ۱ دسته
زیتون حلقه شده..................................... ۵۰ گرم
پیاز.................................................... ۱ عدد
گوشت چرخ کرده................................... ۱۰۰ گرم
سوسیس............................................ ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما می توانید هر مواد دلخواهی را داخلش بریزید. پیشنهادهایی که ما در این مطلب مطرح می کنیم نباید محدودتان کند و شما می توانید جسورانه طعم های مختلف را در این پیتزا امتحان کنید.
۲- پیاز را در کمی روغن با زردچوبه تفت دهید. گوشت را هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت دهید.
۳- نانها را از وسط نصف کنید. در آن کمی سس بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند. بعد هم رویش پنیر بریزید و موادی که می خواهید به آن اضافه کنید را هم بریزید.
۴- روی یکی فقط پیاز، روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی، ریحان و زیتون… به شکلهای مختلفی بچینید
۵- با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.
۶- این پیتزا فقط کافی است در حدی در فر بماند که پنیرش آب شود و رویشان طلایی شوند. اگر بیشتر بگذارید بمانند نان ها خشک می شوند.
نوش جان
گردآوری: تحریریه