بستن

آشپزی

طرز تهیه پینزا باگت

  • بازدید: 928
پینزا باگت

پینزا باگت

پینزا باگت

  1. مواد لازم:

    نان باگت.................................................. ۲ عدد
    سس گوجه فرنگی ..................................... به مقدار لازم
    پنیر پیتزا (موزارلا).................................... به مقدار لازم
    پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان).............. به مقدار لازم (در صورت تمایل)
    گوجه فرنگی........................................... ۵ عدد
    ریحان تازه............................................. ۱ دسته
    زیتون حلقه شده..................................... ۵۰ گرم
    پیاز.................................................... ۱ عدد
    گوشت چرخ کرده................................... ۱۰۰ گرم
    سوسیس............................................ ۱۰۰ گرم


    طرز تهیه:

    ۱- تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما می توانید هر مواد دلخواهی را داخلش بریزید. پیشنهاد‌هایی که ما در این مطلب مطرح می کنیم نباید محدودتان کند و شما می توانید جسورانه طعم های مختلف را در این پیتزا امتحان کنید.
    ۲- پیاز را در کمی روغن با زردچوبه تفت دهید. گوشت را هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت دهید.
    ۳- نان‌ها را از وسط نصف کنید. در آن کمی سس بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند. بعد هم رویش پنیر بریزید و موادی که می خواهید به آن اضافه کنید را هم بریزید.
    ۴- روی یکی فقط پیاز، روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی، ریحان و زیتون… به شکل‌های مختلفی بچینید
    ۵- با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.
    ۶- این پیتزا فقط کافی است در حدی در فر بماند که پنیرش آب شود و رویشان طلایی شوند. اگر بیشتر بگذارید بمانند نان ها خشک می شوند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه