بستن

آشپزی

طرز تهیه کوفته ایزگارا

  • بازدید: 145
کوفته ایزگارا

کوفته ایزگارا

کوفته ایزگارا

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    سیر رنده شده............................ ۳ حبه
    پیاز رنده شده............................. ۲ عدد
    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده.......... ۱ عدد
    فلفل سبز خرد شده...................... ۱-۲ عدد
    گوشت چرخ کرده.......................... ۱ کیلوگرم
    پودر فلفل قرمز........................... ۱/۲ قاشق چای خوری
    زیره سبز.................................... ۱/۴ قاشق چای خوری
    سماق......................................... ۱/۴ قاشق چای خوری
    زنجبیل........................................ ۱ قاشق چای خوری
    نمک............................................ ۱ قاشق چای خوری
    گشنیز خرد شده............................. ۱ پیمانه


    طرز تهیه:

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.
    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.
    ۳- از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.
    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.
    سایر نکات:
    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.
    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.
    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه