بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت مرغ و ماست

  • بازدید: 255
خورشت مرغ و ماست

خورشت مرغ و ماست

خورشت مرغ و ماست

  1. مواد لازم برای 6 نفر:

    سینه‌ مرغ............................. ۶۰۰ گرم
    ماست‏.................................. ۱ پیمانه
    سس مایونز........................... ۴ قاشق غذا خوری
    خامه‏.................................... ۳ قاشق غذا خوری
    سیر..................................... ۵ حبه
    روغن زیتون............................ ۳ قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل............................. به مقدار لازم
    زعفران ................................... به مقدار لازم
    جعفری خرد شده برای تزئین .......... کمی


    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.
    ۲- سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رنده‌شده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.
    ۳- وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.
    ۴- سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط می‌کنیم و همراه با خامه ترکیب می‌کنیم.
    مایونزی که به سس ماست اضافه می‌کنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری می‌کند و بافت خورشت زیباتر می‌شود. ولی شما می‌توانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.
    ۵- مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید.
    ۶- در این مرحله می‌توانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.
    ۷- در تابه را بسته و شعله را کم می‌کنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان می‌توانید چک کنید وقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.
    🔴سایر نکات🔴 🚦
    سینه مرغ به دلیل خشک بودن اغلب طرفداران زیادی ندارد، با این غذای سریع هم می‌توانید طعم واقعا جدید و خوبی را امتحان کنید و هم در مواقعی که وقت کمی دارید باز هم غذای خانگی و مطمئنی داشته باشید که از نظر اقتصادی نیز به نفع خانواده است.
    اگر زیاد علاقه‌ای به برنج و نان ندارید می‌توانید دو عدد سیب‌زمینی را آب‌پز کرده و هم‌زمان با سس به تابه اضافه کنید. در این حالت سس زودتر غلیظ می‌شود و سیب‌زمینی‌ها ترشی و چربی سس را به خود جذب کرده و طعمی عالی پیدا می‌کنند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه