مواد لازم برای 4 نفر:
نخود پخته................................... 3 پیمانه
قارچ ورقهای خردشده.....................4 پیمانه
روغنزیتون..................................2 ق س
زیره سبز.....................................1 ق چ
زردچوبه...................................... 1 ق چ
فلفل تند......................................2 /1 ق چ
سیر رنده شده............................... 2 حبه
پیاز خردشده..................................1 عدد
فلفل هندی....................................4 /1 ق چ
رب گوجهفرنگی ..............................1 ق س
نمک ............................................به میزان لازم
مقداری جعفری یا گشنیز تازه.............. برای تزیین
طرز تهیه:
1. تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوطکنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد.
3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آب لیمو اضافه کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه