بستن

آشپزی

طرز تهیه کباب موهامورا

  • بازدید: 414
کباب موهامورا

کباب موهامورا

کباب موهامورا

  1. مواد لازم برای 5 نفر:

    سس موهامارا........................................................ ۱/۲ فنجان
    گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.)........ ۴۵۰ گرم
    ادویه................................................................... ۱ قاشق چای خوری
    دارچین................................................................. ۱ قاشق چای خوری
    پیاز...................................................................... ۱ عدد
    نمک..................................................................... به مقدار لازم


    مواد لازم سس موهامورا:

    فلفل دلمه ای............................................... ۳ عدد
    سیر........................................................... ۴ حبه
    گردو.......................................................... ۵۰ گرم
    زیره سبز (آسیاب شده)................................... ۳/۴ قاشق چای خوری
    رب انار....................................................... ۲ قاشق مربا خوری
    پیاز............................................................ ۱ عدد
    فلفل قرمز................................................... به مقدار لازم
    نمک........................................................... به مقدار لازم
    روغن زیتون................................................. ۱/۴ فنجان


    طرز تهیه:

    ۱- پیاز و جعفری را داخل کاسه‌ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند
    ۲- یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.


    طرز تهیه سس موهامورا:

    ۴- گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
    ۵- حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
    ۶- فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
    ۷- پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.
    ۸- فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
    سایر نکات:
    می توانید از فلفل پاپریکا استفاده کنید
    می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چرب‌تر و غلیظ تر می شود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه