بستن

آشپزی

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ فانتزی

  • بازدید: 398
ساندویچ تخم مرغ فانتزی

ساندویچ تخم مرغ فانتزی

ساندویچ تخم مرغ فانتزی

  1. مواد لازم برای 5 نفر:

    نان ساندویچی.......................... ۵ عدد
    تخم مرغ................................. ۴ عدد
    خامه‏ پرچرب............................ ۱/۳ پیمانه
    سوسیس مرغ.......................... ۲/۳ پیمانه
    پیازچه................................... ۱/۳ پیمانه
    پنیر موزارلا (موتزارلا)................ ۱/۲ پیمانه
    نمک و فلفل............................. به مقدار لازم
    روغن..................................... ۲ قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:

    ۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌‌نهایت گرم کنید.
    ۲- سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند .
    ۳- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید).
    ۴- در کاسه‌ای متوسط، تخم مرغ‌ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.
    ۵- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
    ۶- روی نان‌های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان‌ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید).
    ۷- داخل نان‌ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن‌ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود.
    ۸- می‌توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ‌ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه