بستن

آشپزی

طرز تهیه کالزونه مرغ و اسفناج

  • بازدید: 631
کالزونه مرغ و اسفناج

کالزونه مرغ و اسفناج

کالزونه مرغ و اسفناج

  1. مواد لازم برای 4 عدد کالزونه

    خمیر پیتزا 450 گرم
    گوجه گیلاسی نصف شده 225 گرم
    فیله مرغ و مکعبی خرد شده 250 گرم
    اسفناج 170 گرم
    سس پیتزا یا اسپاگتی 1 فنجان
    پنیر موزارلا رنده شده 1 نیم فنجان
    پنیر پارمزان رنده شده یک سوم فنجان
    نمک به میزان لازم
    فلفل قرمز به میزان لازم


    طرز تهیه :

    فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کناری بگذارید .
    کمی روغن زیتون روی حرارت گذاشته و تکه های مرغ را در تابه ریخته رویشان نمک و فللفل بپاشید و طبخ کنید سپس از روغن کشیده کناری بگذارید . در صورت تمایل میتوانید مرغ ها را به صورت آب پز طبخ نمایید .
    اسفناج ها را خرد کرده در همان تابه حدود 1 دقیقه تفت دهید نرم شد و به کاسه ای دیگر منتقل کرده کناری بگذارید .


    خمیر پیتزا را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح کار که کمی آرد پاشی شده به اندازه ی دایره های 18 سانتی باز کنید و 1 و نیم قاشق از سس روی نیمی از هر کدام از خمیرها بکشید و به اندازه ی یکسان مرغ ، گوجه و اسفناج رویش بگذارید و مطابق ذائقه خودتان نمک و فلفل بپاشید و رویشان با با پنیر موزارلا پر کنید و نیمه ی دیگر خمیر را رویشان برگردانده و لبه های خمیر را روی هم محکم کنید و روی سینی فری که آماده کرده بودید بچینید .
    مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی خمیر ها بگذارید و کالزونه ها را به مدت 18 – 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و پنیر رویشان ذوب شود و به همراه سس اضافه سرو نمایید .



    منبع: اکاایران