بستن

آشپزی

طرز تهیه کتلت جعفری و سویا

  • بازدید: 421
کتلت جعفری و سویا

کتلت جعفری و سویا

کتلت جعفری و سویا

  1. مواد لازم کتلت جعفری و سویا:

    سویای ریز: 400 گرم
    سیب زمینی آب پز شده: 600گرم
    تخم مرغ: 3 عدد
    جعفری خرد شده: 100گرم
    گشنیز:30 گرم
    پودر سیر: در صورت دلخواه
    آرد سوخاری: به میزان لازم
    پیاز: يك عدد
    روغن و ادویه: به مقدار لازم


    طرز تهیه کتلت جعفری و سویا:

    سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.
    طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می‌توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه‌ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.


    منبع: آكايران