بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه

  • بازدید: 314
طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه

طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه

طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه

  1. مواد لازم برای ۵ نفر

    مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
    سیب زمینی آب پز (بزرگ) ۱ عدد
    سیر ۲ حبه
    تخم مرغ ۴ عدد
    سبزی پیازچه و گشنیز پاک شده و ساطوری شده ۲۰۰ گرم
    روغن به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم


    طرز تهیه

    ۱- ابتدا مرغ را با مقدار كمی روغن تفت داده و به همراه سیر و كمی‌نمك آب‌پز كنید و بگذارید تا سرد شود
    ۲- سپس گوشت مرغ را خرد كرده یا ریش ریش كنید و یا چرخ نمایید و با پیازچه، گشنیز، نمك و فلفل مخلوط كنید.
    ۳- تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و بعد به مواد اضافه كرده و به خوبی مخلوط كنید.
    ۴- در تابه‌ای مقداری روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس كوكو را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ كنید. سپس به طور نامرتب برش داده سرو كنید.
    سایر نکات
    اضافه كردن مقداری آبلیمو و زعفران كوكو شما را خوشمزه تر میكند(حداكثر 1قاشق سوپخوری
    اگر دوست دارید كوكو شما پف كرده و چربی كمی داشته باشد در ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و بعد زرده را به بقیه مواد اضافه كرده و در انتها مواد را با هم به آرامی هم بزنید و كوكو را داخل فر طبخ كنید
    در صورت تمایل یك عدد سیب زمینی پخته و رنده شده به این كوكو اضافه كنید تا خوشمزه تر شده و ظاهر آن زیباتر شود.


    گردآوری: تحریریه