بستن

آشپزی

طرز تهیه گراتن سبزیجات

  • بازدید: 205
گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

  1. مواد اولیه:

    لوبیا سبز: 150 گرم


    هویج متوسط: دو عدد


    قارچ: 300 گرم


    کره: چهار قاشق سوپ‌خوری


    گل کلم: 100 گرم


    کدوی سبز: متوسط سه عدد


    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


    رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپ‌خوری


    روغن مایع ذرت: دو قاشق سوپ‌خوری


    سس سفید: دو پیمانه


    پنیر پارمسان: 150 گرم


    پنیر موزارلا: 100 گرم



    طرز تهیه:

    * فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش می‌دهیم.


    * پس از شستن، آب‌پز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.


    * هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آب‌پز می‌کنیم.


    * سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت می‌دهیم.


    * گل کلم را نیز تکه‌تکه کرده در مقداری آب می‌جوشانیم.


    * کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت می‌دهیم.


    * تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آن‌ها می‌پاشیم.


    * رب گوجه‌فرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه می‌کنیم.


    * ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن می‌ریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه می‌کنیم.


    * پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن می‌پاشیم. ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی مواد طلایی شود.



    منبع:  خانواده سبز