بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه سالاد برنج

  • بازدید: 247
طرز تهیه  سالاد برنج

طرز تهیه سالاد برنج

طرز تهیه سالاد برنج

  1. مواد لازم:

    آب ۲ لیوان


    برنج ۱ لیوان


    تخم مرغ ۶ عدد 


    نخود فرنگی پخته ۲ لیوان


    کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان


    پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد 


    فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱ عدد 


    سس مایونز ۳/۴ لیوان


    سس خردل ۱ قاشق چایخوری


    آب لیمو ۱ قاشق


    ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان


    تن ماهی جوشانده ۱ قوطی


    شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری


    نمک ۱ قاشق چایخوری


    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری



    طرز تهیه:

    ۱- آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغ‌ها را بجوشانید و پس از اینکه آن‌ها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید. 


    ۲-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج، کرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید. 


    ۳-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.