مواد لازم:
آب ۲ لیوان
برنج ۱ لیوان
تخم مرغ ۶ عدد
نخود فرنگی پخته ۲ لیوان
کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمهای خرد شده ۱ عدد
سس مایونز ۳/۴ لیوان
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱ قاشق
ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان
تن ماهی جوشانده ۱ قوطی
شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
۲-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج، کرفس، پیاز، فلفل دلمهای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
۳-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.