بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی

  • بازدید: 324
طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی

طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی

طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی

  1. مواد لازم برای ۴ سرو

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد حدود ۵۶۰ گرم


    گردوی خرد شده ۱ فنجان


    آرد کامل یا آرد سفید یا پودر نان یا پودر کورنفلکس سه چهارم فنجان


    نمک - فلفل - پودر سیر - پودر اویشن


    تخم مرغ بزرگ ۲ عدد


    آب ۱ ق غ


    کره ۳ ق غ



    طرز تهیه:

    فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 


    کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید. 


    هر دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل پاشید کناری بگذارید. 


    گردو، خرده نان، نمک، فلفل، پودر سیر و اویشن را در غذاساز ریخته کاملا مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود سپس در ظرفی کم عمق بریزید و جلوی دستتان بگذراید. 


    تخم مرغ و آب را در کاسه‌ای کم عمق هم بزنید تا از لختگی در آید. 


    تکه‌های سینه مرغ را در تخم مرغ زده و در مخلوط گردو بگردانید و در بشقابی بگذارید کمی استراحت کند. 


    در تابه‌ای نچسب کره اضافه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید و مرغ‌ها را حدود ۲ دقیقه در هر طرف سرخ نمایید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود. مرغ‌ها را به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید.