فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید.
هر دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل پاشید کناری بگذارید.
گردو، خرده نان، نمک، فلفل، پودر سیر و اویشن را در غذاساز ریخته کاملا مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود سپس در ظرفی کم عمق بریزید و جلوی دستتان بگذراید.
تخم مرغ و آب را در کاسهای کم عمق هم بزنید تا از لختگی در آید.
تکههای سینه مرغ را در تخم مرغ زده و در مخلوط گردو بگردانید و در بشقابی بگذارید کمی استراحت کند.
در تابهای نچسب کره اضافه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید و مرغها را حدود ۲ دقیقه در هر طرف سرخ نمایید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود. مرغها را به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید.