بستن

آشپزی

طرز تهیه ساندویچ ترکی

  • بازدید: 91
ساندویچ ترکی

ساندویچ ترکی

ساندویچ ترکی

  1. تهیه:

    گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم تا کاملا گوشت سرخ شود .سپس گوجه فرنگی نگینی شده را به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم و بعد از یک تفت کوچک حرارت را خاموش میکنیم .اینک ما یک ساندویچ فوری داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید .ما به شما پیشنهاد می کنیم مقداری جعفری تازه و خرد شده با پیاز خام وخردشده و کمی ابلیمو در کنار این ساندویج میل کنید.



    گرداوری: تحریریه