بستن

آشپزی

طرز تهیه همبرگر مخصوص

  • بازدید: 281
همبرگر مخصوص

همبرگر مخصوص

همبرگر مخصوص

  1. مواد لازم:

    ﮔﻮﺷﺖ............................ 400 ﮔﺮﻡ ‏( ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ‏)

    ﺩﻧﺒﻪ............................... 100 ﮔﺮﻡ ‏( ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ‏)

    ﺁﺭﺩ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ...................... ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ........................... 1 عدد

    ﭘﯿﺎﺯ................................ 1ﻋﺪﺩ

    ﺳﯿﺮ................................ 2ﺣﺒﻪ

    ﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ........................... 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ

    ﭘﻮﺩﺭ ﻣﻮﺳﯿﺮ........................ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻤﮏ و فلفل........................ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ



    طرز تهیه:

    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﻧﺒﻪ ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻭرز ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺖ ﺷﻮﻧﺪ .

    ﺳﯿﺮ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪﺁﻧﻬﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ،ﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ،ﭘﻮﺩﺭ ﻣﻮﺳﯿﺮ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯﺩﻫﯿﺪ.

    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺭﺩ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ .

    ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﻗﯿﻖ ﺁﺭﺩﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﺷﯿﺪﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ ، ﺍﮔﺮ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺎﻓﺖ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺁﺑﺪﺍﺭ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﭘﺲ ﺁﺭﺩ ﺷﻤﺎ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺍﮔﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﻤﯽ ﺷﻞ ﻭ ﺑﺪ ﻓﺮﻡ ﺑﻮﺩ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﺭﺩ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ .

    ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﮑﻞ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ و بعد سرخ کتید 

    نوش جان