مواد لازم:
ﮔﻮﺷﺖ............................ 400 ﮔﺮﻡ ( ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ )
ﺩﻧﺒﻪ............................... 100 ﮔﺮﻡ ( ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ )
ﺁﺭﺩ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ...................... ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ........................... 1 عدد
ﭘﯿﺎﺯ................................ 1ﻋﺪﺩ
ﺳﯿﺮ................................ 2ﺣﺒﻪ
ﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ........................... 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻮﺩﺭ ﻣﻮﺳﯿﺮ........................ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ و فلفل........................ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
طرز تهیه:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﻧﺒﻪ ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻭرز ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺖ ﺷﻮﻧﺪ .
ﺳﯿﺮ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪﺁﻧﻬﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ،ﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ،ﭘﻮﺩﺭ ﻣﻮﺳﯿﺮ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯﺩﻫﯿﺪ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺭﺩ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ .
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﻗﯿﻖ ﺁﺭﺩﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﺷﯿﺪﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺭﺩ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ ، ﺍﮔﺮ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺎﻓﺖ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺁﺑﺪﺍﺭ ﻭ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﭘﺲ ﺁﺭﺩ ﺷﻤﺎ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺍﮔﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﻤﯽ ﺷﻞ ﻭ ﺑﺪ ﻓﺮﻡ ﺑﻮﺩ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﺭﺩ ﺳﻮﺧﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﮑﻞ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ و بعد سرخ کتید
نوش جان