بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ قارچ کلاسیک

  • بازدید: 344
سوپ قارچ کلاسیک

سوپ قارچ کلاسیک

سوپ قارچ کلاسیک

  1. مواد لازم:

    قارچ ....................... ۶۰۰ گرم

    روغن زیتون ............... به میزان لازم

    پیاز........................... یک عدد

    کرفس ........................ 2 شاخه

    سیر............................ 3 حبه

    جعفری ........................ یک مشت

    آویشن ......................... یک مشت

    آب مرغ ....................... یک و نیم لیتر

    نمک .......................... به میزان لازم

    فلفل .......................... به میزان لازم

    خامه ......................... 75 میلی‌لیتر

    نان ........................... 6 برش



    طرز تهیه:



    1 .قابلمه‌ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.

    پیاز، کرفس، سیر، ساقه‌های جعفری خرد شده، برگ‌های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.

    4 قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید.

    آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند.  بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید.

    خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.

    ۳.برش‌های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید.

    از سوپ در کاسه بریزید و روی آن‌ها را با برگ‌های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش‌های نان سرو کنید.

     نوش جان