مواد لازم:
قارچ ....................... ۶۰۰ گرم
روغن زیتون ............... به میزان لازم
پیاز........................... یک عدد
کرفس ........................ 2 شاخه
سیر............................ 3 حبه
جعفری ........................ یک مشت
آویشن ......................... یک مشت
آب مرغ ....................... یک و نیم لیتر
نمک .......................... به میزان لازم
فلفل .......................... به میزان لازم
خامه ......................... 75 میلیلیتر
نان ........................... 6 برش
طرز تهیه:
1 .قابلمهای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.
پیاز، کرفس، سیر، ساقههای جعفری خرد شده، برگهای آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.
4 قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید.
آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید.
خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.
۳.برشهای نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید.
از سوپ در کاسه بریزید و روی آنها را با برگهای جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برشهای نان سرو کنید.
نوش جان