بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد تن ماهی:

  • بازدید: 88
سالاد تن ماهی:

سالاد تن ماهی:

سالاد تن ماهی:

  1. مواد لازم:

    تن ماهی: یک عدد
    تخم‌مرغ آبپزشده: 2عدد
    پیاز خردشده: یک عدد
    فلفل دلمه‌ای: یک عدد، کوچک
    سس مایونز: به اندازه دلخواه
    پودر سالاد: 2 قاشق مرباخوری
    جعفری خردشده: به اندازه دلخواه
    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
    آبلیموی تازه: 2 قاشق مرباخوری
    خیارشور: 4 عدد، بزرگ
    نمک و فلفل: به مقدار لازم


    طرز تهیه:بعد از آبپز کردن تخم‌مرغ‌ها آن را رنده کرده و در داخل ظرف می‌ریزیم سپس روغن تن ماهی را گرفته به آن اضافه می‌‌کنیم و خیارشور و باقی مواد را به آن اضافه کرده و در آخر سس مایونز را به آن می‌افزاییم. آن را به خوبی هم زده تا تمام مواد به خوبی پخش شود. در عرض کمتر از 20دقیقه ما می‌‌توانیم یک سالاد خوشمزه با طعم رویایی داشته باشیم. از محاسن این سالاد این است که می‌‌توان به تنهایی و بدون نان خورد ولی در صورت تمایل می‌توانید آن را با نان باگت نوش‌جان کنید.


    منبع: مجله آشپزی ایده آل