بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد پیاز و گشنیز

  • بازدید: 223
سالاد پیاز و گشنیز

سالاد پیاز و گشنیز

سالاد پیاز و گشنیز

  1. مواد لازم:

    پیاز قرمز خرد شده 1 عدد کوچک

     خیار2 عدد متوسط خرد شده

    آب لیمو تازه 2 عدد

     گشنیز تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری

    روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

    نمک به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کرده و برای دو الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا طعم گشنیز و پیاز کاملا با هم مخلوط شود.
    از آبلیمو به عنوان چاشنی این سالاد استفاده کنید.


    اگر شما ممنوعیت برای مصرف انواع سس های سالاد ندارید می توانید دو قاشق غذاخوری سس مایونز به سالادتان اضافه کنید و با این کار طعم سالاد بسیار عالی خواهد بود.

     


    منبع: سیمرغ