بستن

آشپزی

طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی

  • بازدید: 75
سوفله پنیر فرانسوی

سوفله پنیر فرانسوی

سوفله پنیر فرانسوی

  1. مـواد لازم (براي8 نفر)

    کره 50 گرم
    پنیر پیتزا 450 گرم
    آرد سفید 4 قاشق غذا خوری
    تخم مرغ 6 عدد
    شیر 2 لیوان
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


    طـرز تـهـيـه :

    ابتدا كره را آب كرده و به آن، آرد اضافه كنيد. پس از چند دقيقه، شير را نيز آرام‌آرام بيفزاييد و بگذاريد به شکل سسي غليظ درآيد. سپس نمك و فلفل را اضافه و پنير را هم به صورت رنده‌شده اضافه كنيد. از سوي ديگر، زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفيده جدا كنيد و به ساير مواد بيفزاييد. سفيده را نيز با همزن آنقدر بزنيد تا به شكل خامه‌اي سفت درآيد و سپس به تدريج، آن را به ساير محتويات اضافه كنيد. مي‌توانيد مايه سوفله را در 8 قالب كوچك يا يك قالب بزرگ كه قبلا ته آن را چرب كرده‌ايد و در فر داغ گذاشته‌ايد، بريزيد تا در دماي 220 درجه سانتي‌گراد پف‌كند.


    منبع: سوران