مواد لازم:
سینه مرغ................................ 2عدد
پیاز...................................... 1عدد
فلفل دلمه ای............................. 1عدد
روغن زیتون............................ 2قاشق غذاخوری
آبلیمو.................................... 2قاشق غذاخوری
گردو..................................... 200گرم
گشنیزونعناع.............................. 100گرم
سی........................................ 2حبه
آب نارنج................................. 3قاشق غذاخوری
روغن و زعفران ونمک و فلفل و زردچوبه..... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده،با پیاز رنده شده،فلفل دلمه خردشده،روغ زیتون،سیر، زعفران،نمک،فلفل،زردچوبه و آبلیمومزه دار کرده و 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود. سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده ودر تابه چدنی دردار می گذاریم تا بپزند،در این مرحله حتما شعله گاز بایددر کمترین حد باشد. در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده رابه همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط کرده وپس از آنکه جوجه ها آماده شدند،مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20دقیقه بپزد.
نوش جان