بستن

آشپزی

طرز تهیه جوجه ترش

  • بازدید: 366
جوجه ترش

جوجه ترش

جوجه ترش

  1. مواد لازم:

    سینه مرغ................................ 2عدد
    پیاز...................................... 1عدد
    فلفل دلمه ای............................. 1عدد
    روغن زیتون............................ 2قاشق غذاخوری
    آبلیمو.................................... 2قاشق غذاخوری
    گردو..................................... 200گرم
    گشنیزونعناع.............................. 100گرم
    سی........................................ 2حبه
    آب نارنج................................. 3قاشق غذاخوری
    روغن و زعفران ونمک و فلفل و زردچوبه..... به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:


    ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده،با پیاز رنده شده،فلفل دلمه خردشده،روغ زیتون،سیر، زعفران،نمک،فلفل،زردچوبه و آبلیمومزه دار کرده و 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود. سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده ودر تابه چدنی دردار می گذاریم تا بپزند،در این مرحله حتما شعله گاز بایددر کمترین حد باشد. در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده رابه همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط کرده وپس از آنکه جوجه ها آماده شدند،مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20دقیقه بپزد.
    نوش جان