بستن

آشپزی

طرز تهیه نازخاتون

  • بازدید: 75
نازخاتون

نازخاتون

نازخاتون

  1. مواد لازم:

    بادمجان ................................ ۱ کیلو
    گوجه فرنگی ........................... ۵۰۰ گرم
    آب انار ................................. ۲ لیوان
    آبغوره .................................. نصف لیوان
    گلپر .................................... یک قاشق سوپخوری
    نعنای خشک ........................... یک قاشق غذاخوری سرخالی
    پیاز رنده شده .......................... ۱ قاشق غذا خوری
     


    طرز تهیه:


    بادمجان ها را روی کباب پز کبابی می کنیم، در صورت کباب کردن در فر، بادمجان ها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می کنیم و سینی را به مدت تقریبا” یک ساعت کف فر قرار می دهیم تا بادمجان ها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست می کنیم و ریزریز می کنیم. روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و گوشت آنها را پوره می کنیم. آب انار و آبقوره را با بادمجان خرد شده را مخلوط کرده و می گذاریم آهسته بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن می ریزیم و بهم می زنیم و در ظرف می کشیم با مغز گردو تزیین کرده سرو می کنیم.
    نوش جان