طرز تهیه:
سینه مرغ را با یک پیاز، نمک و پودر سیر میپزیم و میگذاریم بعد از پخت آب آن گرفته شود سپس آن را در غذاساز میریزیم تا پودر شود بعد با جعفری مخلوط میکنیم پیازچههای خردشده، پنیر خامهای و سه قاشق سس مایونز را به آن اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم. نان باگت پهن را از وسط نصف کرده سر و ته آن را میزنیم و خمیر داخل آن را خارج میکنیم. روی آن را به سس مایونز آغشته کرده و مخلوط را بر روی آن میریزیم و آن را رول میکنیم و به مدت دو ساعت در یخچال نگه می داریم. سپس به صورت حلقه حلقه میبریم و میل میکنیم.
منبع: سوران