مواد لازم:
▫️میگو ................................... 500 گرم
▫️سبزی ماهی ............................ ( گشنیز : 250 گرم - شنبلیله: 50 گرم )
▫️سیر...................................... یک سر کامل
▫️پیاز ..................................... 1 عدد بزرگ
▫️عصاره تمر هندی ...................... 1 پیمانه
▫️آرد ..................................... 2 قاشق غذا خوری
▫️روغن - فلفل قرمز - نمک ............. به مقدار لازم
▫️ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز - فلفل قرمز - فلفل سیاه - پودر سیر
طرز تهیه:
⭕️1. تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم.
⭕️2. سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.
⭕️3. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.
⭕️4. اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.
⭕️5. به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود.
نوش جان