بستن

آشپزی

طرز تهیه قلیه میگو

  • بازدید: 185
قلیه میگو

قلیه میگو

قلیه میگو

  1. مواد لازم:

    ▫️میگو ................................... 500 گرم
    ▫️سبزی ماهی ............................ ( گشنیز : 250 گرم - شنبلیله: 50 گرم )
    ▫️سیر...................................... یک سر کامل
    ▫️پیاز ..................................... 1 عدد بزرگ
    ▫️عصاره تمر هندی ...................... 1 پیمانه
    ▫️آرد ..................................... 2 قاشق غذا خوری
    ▫️روغن - فلفل قرمز - نمک ............. به مقدار لازم
    ▫️ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز - فلفل قرمز - فلفل سیاه - پودر سیر 
     


    طرز تهیه:


    ⭕️1. تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم.

    ⭕️2. سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.

    ⭕️3. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.

    ⭕️4. اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.

    ⭕️5. به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود.

     

    نوش جان