مواد لازم:
▫️آرد .......................... حدود 1پیمانه
▫️مایه خمیر ................... 1قاشق چای خوری
▫️نمک ........................ 1قاشق چای خوری
▫️آب ولرم ..................... به اندازه کافی
مواد داخلی کلاف :
▪️سینه مرغ چرخ شده ................. 1عدد
▪️ پیاز ................................. 2 عدد
▪️حبه سیر ............................. 3 عدد
▪️ پنیر گودا ........................... 2قاشق سوپ خوری
▪️نمک فلفل پاپریکا .................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد وبه دستتون نچسبه اگه میچسبید اینقدر ارد اضافه کنید تا به دستتون نچسبه میز کار را آرد پاشی کنید واز خمیر گلوله هایی برداریدچونه ها را باز کنید ومثل شکل برش بزنید
برای مواد میانی هم ابتدا گوشت مرغ وکمی پنیر را باهم مخلوط میکنیم بعد سیرها را له میکنیم وپیازها را خرد کرده با نمک وفلفل وپاپریکا مخلوط میکنیم ازاین مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برمیداریمبعد اون نوارهای خمیری رو روی گوشت میپیچیم تا به شکل کلاف دربیاد وتوی سینی چرب شده قرار میدیمروی کلافها رو زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده میزنیم
و درفر 200 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه میذاریم
نوش جان