بستن

آشپزی

طرز تهیه اردور بادمجان

  • بازدید: 164
اردور بادمجان

اردور بادمجان

اردور بادمجان

  1. مواد لازم:


    ▫️بادنجان .......................... چهار عدد
    ▫️سیر رنده‌شده ..................... دو حبه
    ▫️ژامبون .......................... 100 گرم
    ▫️آب گوشت ....................... نصف پیمانه
    ▫️قارچ پخته شده ................... 250 گرم
    ▫️مغز نان سفید .................... یك پیمانه
    ▫️كره .............................. 50 گرم
    ▫️جعفری خرد‌شده ................. دو قاشق سوپخوری
    ▫️نمك وفلفل ....................... به میزان لازم
     


    طرز تهیه:


    اول بادنجان‌ها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ می‌‌كنیم و كنار می‌‌گذاریم سپس كره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش كشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌كنیم كمی توی بادنجان‌ها را خالی كرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌كنیم. در ظرف پیركس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.

     

    نوش جان