مواد لازم:
▫️بادنجان .......................... چهار عدد
▫️سیر رندهشده ..................... دو حبه
▫️ژامبون .......................... 100 گرم
▫️آب گوشت ....................... نصف پیمانه
▫️قارچ پخته شده ................... 250 گرم
▫️مغز نان سفید .................... یك پیمانه
▫️كره .............................. 50 گرم
▫️جعفری خردشده ................. دو قاشق سوپخوری
▫️نمك وفلفل ....................... به میزان لازم
طرز تهیه:
اول بادنجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ میكنیم و كنار میگذاریم سپس كره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت میدهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش كشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط میكنیم كمی توی بادنجانها را خالی كرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم. در ظرف پیركس چیده و روی آن حلقههای گوجهفرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
نوش جان