مواد لازم برای خمیر :
▫️آرد سفید .............................. 4 پیمانه
▫️ماست چکیده .......................... 2/ 3پیمانه
▫️شیر ولرم ............................. 1 پیمانه
▫️روغن ................................ 1/ 3پیمانه
▫️بکینگ پودر ......................... 1قاشق سوپخوری
▫️نمک ................................. 1 / 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر:
شیر ولرم وماست و روغن رو مخلوط کرده و آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز داده تا به دست
نچسبه و یک ساعت استراحت میدیم وبعد خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و به صورت مربع قالب میزنیم .
مواد میانی خمیر:
▪️ سینه مرغ ..................... 250 گرم
▪️نمک و فلفل سیاه .............. کمی
▪️فلفل دلمه ای رنگی ............ 3 عدد
▪️پیازچه و ترخان ............... 100گرم
▪️خامه ........................... 50 گرم
▪️آبلیمو ........................... کمی
▪️پنیر گودا ....................... 100گرم
▪️سیر............................. دو حبه
▪️زرده تخم مرغ و کنجد ......... برای رومال
طرز تهیه مواد میانی:
سینه مرغ را کمی تفت داده ونمک وفلفل و سیر کوبیده شده رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه را اضافه و بعد کمی تفت مجدد خامه و آب لیمو و ترخان رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بعد خنک شدن روی خمیر های قالب زده به همراه پنیر گودا قرار داده به فرم مثلثی پیچیده و رومال کرده و در فر با دمای 175 گذاشته تا پخته و رویشان طلایی شود
نوش جان