بستن

آشپزی

طرز تهیه لقمه های گوشتی با مرغ و پنیر گودا

  • بازدید: 206
لقمه های گوشتی با مرغ و پنیر گودا

لقمه های گوشتی با مرغ و پنیر گودا

لقمه های گوشتی با مرغ و پنیر گودا

  1. مواد لازم برای خمیر :

    ▫️آرد سفید .............................. 4 پیمانه
    ▫️ماست چکیده .......................... 2/ 3پیمانه
    ▫️شیر ولرم ............................. 1 پیمانه
    ▫️روغن ................................ 1/ 3پیمانه
    ▫️بکینگ پودر ......................... 1قاشق سوپخوری
    ▫️نمک ................................. 1 / 2 قاشق چایخوری 
     


    طرز تهیه خمیر:

    شیر ولرم وماست و روغن رو مخلوط کرده و آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز داده تا به دست 
    نچسبه و یک ساعت استراحت میدیم وبعد خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و به صورت مربع قالب میزنیم .
     


    مواد میانی خمیر:


    ▪️ سینه مرغ ..................... 250 گرم
    ▪️نمک و فلفل سیاه .............. کمی
    ▪️فلفل دلمه ای رنگی ............ 3 عدد
    ▪️پیازچه و ترخان ............... 100گرم
    ▪️خامه ........................... 50 گرم
    ▪️آبلیمو ........................... کمی
    ▪️پنیر گودا ....................... 100گرم
    ▪️سیر............................. دو حبه
    ▪️زرده تخم مرغ و کنجد ......... برای رومال 
     


    طرز تهیه مواد میانی:

    سینه مرغ را کمی تفت داده ونمک وفلفل و سیر کوبیده شده رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه را اضافه و بعد کمی تفت مجدد خامه و آب لیمو و ترخان رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بعد خنک شدن روی خمیر های قالب زده به همراه پنیر گودا قرار داده به فرم مثلثی پیچیده و رومال کرده و در فر با دمای 175 گذاشته تا پخته و رویشان طلایی شود
     

    نوش جان