بستن

آشپزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی

  • بازدید: 125
کوکو لوبیا سبز تبریزی

کوکو لوبیا سبز تبریزی

کوکو لوبیا سبز تبریزی

  1. مواد لازم:

    ▫️لوبیا سبز......................................... 350 گرم،
    ▫️سیب‌زمینی........................................ یک عدد بزرگ،
    ▫️تخم‌مرغ........................................... 4 یا 5 عدد،
    ▫️مغز گردو یا بادام خرد شده ...................... 3 قاشق غذاخوری،
    ▫️هویج.............................................. 4 تا 5 عدد متوسط ،
    ▫️پیاز................................................ یک عدد ،
    ▫️زرشک............................................ 2 قاشق غذاخوری ،
    ▫️گوشت چرخ‌کرده.................................. 150 گرم،
    ▫️نمک، فلفل، زرد چوبه و روغن.................. به میزان لازم،
    ▫️بکینگ پودر....................................... 1 قاشق مربا خوری
     


    طرز تهیه:


    ابتدا لوبیا و هویج را رنده یا چرخ کرده و به مدت 5 دقیقه بخارپز نمایید. پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را به آن اضافه کنید و آن را هم تفت داده و کنار بگذارید.

    سیب‌زمینی را خام رنده کرده و همه مواد را در یک ظرف گود بریزید. مغز گردو و نمک و فلفل و زرد چوبه و زرشک را به مواد افزوده و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند.

    روغن را در تابه بریزید و داغ کنید. مواد کو کو را یک جا در روغن داغ بریزید و در ظرف را ببندید تا کو کو خودش را بگیرد و سرخ شود.

    بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شده وسپس برش بزنید و در دیس چیده، اطراف آن را با حلقه‌های گوجه و لیمو و خیار شور تزئین کنید و با نان سنگک میل نمایید.
     

    نوش جان