مواد لازم:
▫️دال عدس ................................. 1/2 فنجان
▫️آب ......................................... 2 فنجان
▫️ بلغور ريز.................................. 3/4 فنجان
▫️ روغن زيتون .............................. 2 قاشق غذاخوری
▫️پياز ريز خرد شده .......................... 1 عدد
▫️زيره سابيده ................................. 2 قاشق چای خوری
▫️فلفل قرمز پرک ............................ 1 قاشق چای خوری
▫️پيازچه خردشده ............................ 1 عدد
▫️جعفری خردشده ........................... 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک ....................................... 1/2 قاشق چای خوری
▫️نان لواش .................................. 6 تکه 20 در 30
▫️فلفل قرمز کبابی ........................... 3/4 فنجان
▫️کلم پيچ نازک رنده شده .................... 2 فنجان
▫️سس ارده ................................... به مقدار لازم
خمیر فلفل قرمز:
دانه ها و قسمت داخلی فلفل را دور ریخته و از طرف پوستشات ذاخل فر به فاصله 10 سانت از حرارت بالایی قرار میدهیم تا کباب شوند .وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو میکنیم و در میکسر با غذا ساز له میکنیم
روش تهیه لقمه:
دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم.
حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.
در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم.
مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود
مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم.
يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!
نوش جان