بستن

آشپزی

طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

  • بازدید: 144
لقمه دال عدس و سس ارده

لقمه دال عدس و سس ارده

لقمه دال عدس و سس ارده

  1. مواد لازم:

    ▫️دال عدس  .................................  1/2 فنجان
    ▫️آب .........................................  2 فنجان
    ▫️ بلغور ريز.................................. 3/4 فنجان
    ▫️ روغن زيتون .............................. 2 قاشق غذاخوری 
    ▫️پياز ريز خرد شده .......................... 1 عدد
    ▫️زيره سابيده ................................. 2 قاشق چای خوری
    ▫️فلفل قرمز پرک ............................ 1 قاشق چای خوری
    ▫️پيازچه خردشده ............................ 1 عدد
    ▫️جعفری خردشده ........................... 2 قاشق غذاخوری
    ▫️نمک ....................................... 1/2 قاشق چای خوری
    ▫️نان لواش .................................. 6 تکه 20 در 30
    ▫️فلفل قرمز کبابی ........................... 3/4 فنجان
    ▫️کلم پيچ نازک رنده شده .................... 2 فنجان
    ▫️سس ارده ................................... به مقدار لازم
     


    خمیر فلفل قرمز:

    دانه ها و قسمت داخلی فلفل را دور ریخته و از طرف پوستشات ذاخل فر به فاصله 10 سانت از حرارت بالایی قرار میدهیم تا کباب شوند .وقتی پوست فلفل ها سیاه شد از فر درآورده و در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم  وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو میکنیم و در میکسر با غذا ساز له میکنیم
     


    روش تهیه لقمه:

    دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم.
    حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.
    در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم.
    مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود
    مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم. 
    يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم.
    لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!
     

    نوش جان