مواد لازم:
▪️سیب زمینی بزرگ , نازک ورقه شده ..................... 2 عدد
▪️روغن نباتی ............................................... 2 قاشق غذاخوری
▪️پیاز قرمز , نصف و خلال شده ........................... 1 عدد
▪️تره فرنگی , حلقه شده .................................... 1 عدد
▪️سیر , له شده ............................................. 2 حبه
▪️هویج , درشت خرد شده .................................. 1 عدد
▪️گلچه های کوچک کلم بروکلی ........................... 100 گرم
▪️گلچه های کوچک گل کلم ................................ 100 گرم
▪️شلغم کوچک , 4 قاچ شده ................................ 2 عدد
▪️آرد سفید ساده ............................................. 1 قاشق غذاخوری
▪️عصاره سبزیجات ........................................ 700 میلی لیتر
▪️سرکه سیب .............................................. 150 میلی لیتر
▪️سیب , دانه گرفته و ورقه شده .......................... 1 عدد
▪️مریم گلی خرد شده ...................................... 2 قاشق غذاخوری
▪️فلفل قرمز ................................................ مقدار کمی
▪️پنیر چدار رنده شده ...................................... 50 گرم
▪️نمک ..................................................... به میزان لازم
▪️فلفل ...................................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید . آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2. روغن را در قابلمه داغ نمایید. پیاز , تره فرنگی و سیر را اضافه نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت داده و گاهی هم بزنید .
3. آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه بپزید. عصاره سبزیجات و سرکه سیب را به آرامی اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند . سیب , مریم گلی و فلفل قرمز بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزیجات را در ظرف نیمه گود مخصوص فر قرار دهید .
4. ورقه های سیب زمینی را روی مخلوط سبزیجات بچینید.
5. پنیر چدار را روی ورقه های سیب زمینی بپاشید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شده و لبه های آن ها برشته شوند . ظرف داغ سبزیجات را بلافاصله سرو نمایید
نوش جان