مواد لازم
نان (شامل خمیر داخل نان باگت )
تخم مرغ 1 عدد
پنیر پیتزا (رنده شده) 5قاشق غذاخوری
پیازچه 4عدد
جعفری (ساطوری شده) 3قاشق غذاخوری
شیر به میزان لازم
پنیر موزارلا وكره و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا خمیر را در مقداری شیر به مدت 5دقیقه خیس كنید.سپس با فشار دست رطوبت اضافی اش را بگیرید و به همراه پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.داخل تابه مقداری كره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس مایه ناگت را به شكل های كوچك و با قاشق غذاخوری یا سوپخوری داخل روغن سرخ كنید.پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.وقتی ناگت ها سرخ شدند روی آنها مقداری پنیر موزارلا رنده كرده و 2تا3دقیقه داخل فر داغ شده یا مایكروویو قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد آن را برای سرو آماده كنید.در صورت تمایل به جای خمیر باگت از نان خشك پودر شده استفاده كنید.این ناگت را میتوانید بدون چاشنی یا با سس سفید یا قرمز سرو كنید.
منبع: سوران