بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت کنجد

  • بازدید: 161
خورشت کنجد

خورشت کنجد

خورشت کنجد

  1. مواد لازم:

    کنجد آسیاب کرده و بو داده ..................... ۵۰۰ گرم
    رب انار.......................................... ۵۰۰ گرم
    نمک ............................................. به میزان لازم
    شکر در صورت دلخواه ........................ ۱ قاشق سوپخوری
    پیاز متوسط ..................................... ۲ عدد
    روغن ........................................... به میزان لازم
    گوشت گوسفند ................................... ۵۰۰ گرم
    زردچوبه ......................................... ۱ قاشق غذا خوری
    آب ............................................... ۳-۴ پیمانه
     


    طرز تهیه:

    ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.
     

    نوش جان