مواد لازم:
کنجد آسیاب کرده و بو داده ..................... ۵۰۰ گرم
رب انار.......................................... ۵۰۰ گرم
نمک ............................................. به میزان لازم
شکر در صورت دلخواه ........................ ۱ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط ..................................... ۲ عدد
روغن ........................................... به میزان لازم
گوشت گوسفند ................................... ۵۰۰ گرم
زردچوبه ......................................... ۱ قاشق غذا خوری
آب ............................................... ۳-۴ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.
نوش جان