بستن

آشپزی

طرز تهیه املت خرما با گردو

  • بازدید: 78
املت خرما با گردو

املت خرما با گردو

املت خرما با گردو

  1. مواد لازم

    تخم مرغ 5 عدد
    خرما 12 عدد
    گردو 6 عدد
    کره به میزان لازم
    نمک به میزان لازم


    طرز تهیه

    ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را در اورید و به صورت دلخواه خرد كرده یا پوره كرده و یا درسته كنار بكذارید.مغز كردو ها را ریز كرده یا آسیاب كنید.در تابه ای مقداری كره را داغ كرده و خرما و گردو را در آن تفت دهید تا رنگ آنها كمی برگردد. پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.در صورت تمایل تخم مرغها را جدا شكسته و به همراه كمی زعفران به خرما اضافه كنید.در صورت تمایل از خرمای بیشتری اسفاده كرده و میزان تخم مرغ را كمتر كنید.این غذا بسیار مغذی بوده و خیلی زود شما را سیر میكند پس بهتر است مقداری كمتر از مصرف همیشگی خانواده در نظر بگیرید.این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد ، میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است. باید با حرارت ملایم این غذا را آماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن آن زیاد است پس مرتب آن را چک کنید.


    منبع: سوران