بستن

آشپزی

طرز تهیه اسنک مرغ و بادمجان

  • بازدید: 1106
اسنک مرغ و بادمجان

اسنک مرغ و بادمجان

اسنک مرغ و بادمجان

  1. مواد لازم برای 4 نفر:


    ▫️نان تست ................................................ به تعداد لازم
    ▫️بادمجان ................................................. چهار عدد متوسط نگینی درشت خرد شده
    ▫️فیله مرغ نگینی درشت خرد شده ........................ دویست گرم
    ▫️گوجه فرنگی ............................................  سه عدد متوسط 
    ▫️پیاز ....................................................... دو عدد متوسط 
    ▫️فلفل سبز قلمی شیرین .................................... چهار یا پنج عدد یا فلفل دلمه ای یک عدد نگینی درشت خرد شده
    ▫️سیر ....................................................... دو حبه 
    ▫️رب گوجه فرنگی ......................................... دو قاشق غذاخوری
    ▫️زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک ،پودر ▫️▫️سیر ،آویشن .......  به مقدار لازم 
    ▫️پنیر تست ورقه ای .........................................  به دلخواه 
     


    طرز تهیه:


    ⭕️بادمجان را پوست بگیرید ، خرد کنید ، پیاز را نگینی خرد کنید ، در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی روغن گرم شود . پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

    بادمجانها و فلفل دلمه ای و فیله های مرغ و حبه های سیر له یا خرد شده را  همراه پیاز سبک شده با حرارت کم  سرخ کنید .  گوجه را پوست کنده و فیله یا پوره کنید و داخل تابه بریزید بهمراه ادویه جات و رب مواد را خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود 

    یک ورق نان تست را روی تخته کار بگذارید و یک یا دو قاشق از مواد آماده شده را روی نان تست بریزید و با پشت قاشق مواد را کاملا صاف کنید  و اگر مایل به استفاده از پنیر هستید، یک ورق پنیر تست را روی مواد بگذارید و نهایتا یک ورق دیگر نان تست را روی پنیر قرار دهید . با فشار دست اسنک را محکم کنید، بعد دو طرف اسنک را به کره ذوب شده یا روغن آغشته کنید و تمام اسنک ها را به همین صورت آماده کنید .

    اسنک های آماده شده را به مدت 3-5 دقیقه داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید .میتوانید برای سرو این نوع اسنک ( و بعضی انواع دیگر ) از سس خردل رقیق شده استفاده کنید :سس خردل  دوقاشق غذا خوری ،سرکه قرمز  یک قاشق غذا خوری ،ماست  یک قاشق غذا خوری، آبلیمو یک قاشق غذا خوری، شکر یک قاشق چایخوری

    همه مواد را با سس خردل مخلوط کنید و همراه اسنک ها سرو کنید . و یا از سس فلفل یا قرمز آماده  استفاده کنید .

    نوش جان