بستن

آشپزی

طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

  • بازدید: 244
پاته لوبیا و سیب زمینی

پاته لوبیا و سیب زمینی

پاته لوبیا و سیب زمینی

  1. مواد لازم:

    ▫️سیب زمینی , نگینی خرد شده ...................  100 گرم
    ▫️کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده .............. 225 گرم
    ▫️سیر , له شده ..................................... 1 حبه
    ▫️آب لیمو .......................................... 2 قاشق چای خوری
    ▫️گشنیز تازه , خرد شده ........................... 1 قاشق غذاخوری
    ▫️ماست ساده کم چرب ............................. 2 قاشق غذاخوری
    ▫️نمک ............................................. به میزان لازم
    ▫️فلفل .............................................. به میزان لازم
    ▫️گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین ............. مقداری
     


    طرز تهیه:

    ⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.

    ⭕️2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.

    ⭕️3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید.

    ⭕️4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.

    ⭕️5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.

    ⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

    🍽اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید
     

    نوش جان