مواد لازم:
▫️سیب زمینی , نگینی خرد شده ................... 100 گرم
▫️کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده .............. 225 گرم
▫️سیر , له شده ..................................... 1 حبه
▫️آب لیمو .......................................... 2 قاشق چای خوری
▫️گشنیز تازه , خرد شده ........................... 1 قاشق غذاخوری
▫️ماست ساده کم چرب ............................. 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک ............................................. به میزان لازم
▫️فلفل .............................................. به میزان لازم
▫️گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین ............. مقداری
طرز تهیه:
⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.
⭕️2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.
⭕️3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید.
⭕️4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.
⭕️5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.
⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴
🍽اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید
نوش جان