بستن

آشپزی

طرز تهیه ترشی میوه

  • بازدید: 147
ترشی میوه

ترشی میوه

ترشی میوه

  1. طرز تهیه:

    ⭕️اول آلو ها رو شستم و بعد داخل يه ظرف ريختم و روشون آب جوش ريختم و پوستشون رو كندم(اصلا نيازي به پوست كندن آلوها نيست ميتونيد با خلال دندون از چند جا سوراخشون كنيد من براى اينكه بهتر رنگ بده پوستشون رو كندم) يه مقدار كمي نبات رو كوبيدم و ته شيشه ى ترشيم ريختم. 

    ⭕️نمك رو داخل سركه سفيد كاملا حل كردم از سركه قرمزم ميتونيد استفاده كنيد من براي خوشرنگتر شدن ترشيم از سركه سفيد استفاده كردم. آلو هاى پوست كنده شده رو به آرومى داخل شيشه گذاشتم بعد روشون رو با محلول سركه و نمك پوشوندم،

    ⭕️ ١٠ تا ١٥ روز زمان كافيه براى جا افتادن اين ترشي، در صورت دلخواه ميتونيد نبات نريزيد، من براي رنگ بهتر ترشيم يه مقدار از آلو ها رو خرد كردم و ته ظرف ترشيم ريختم.