بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با روغن زیتون و ریحان

  • بازدید: 150
سوپ گوجه فرنگی با روغن زیتون و ریحان

سوپ گوجه فرنگی با روغن زیتون و ریحان

سوپ گوجه فرنگی با روغن زیتون و ریحان

  1. مواد لازم:

     ▫️ریحان ...................... ۱ دسته
     ▫️نمک .......................  به میزان لازم
     ▫️روغن زیتون ............... به میزان لازم
     ▫️سیر ........................ ۲ حبه
     ▫️گوجه فرنگی ............... ۲ کیلوگرم
     ▫️سرکه قرمز ................. قدری


    طرز تهیه:

    ⭕️1-برای تهیه روغن ریحان، مقداری از برگ های ریحان ها را در کاسه ی آب خنک بریزید و کنار بگذارید. باقیمانده ی برگ های ریحان را در هاون بریزید، کمی نمک به آن ها اضافه کنید و آن ها را بکوبید تا به شکل خمیر درآیند. آن را به ظرفی که برای نگه داری مناسب باشد، انتقال دهید، ۲۰۰ میلی لیتر روغن زیتون به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.

    ⭕️2-برای تهیه سوپ، قدری روغن زیتون در قابلمه ای بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید. شاخه های ریحان و سیر را در آن برای حدود ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. به آن ها ۱۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و مواد را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و مواد را برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

    ⭕️3-سوپ را از روی حرارت برداشته، کمی سرکه قرمز به آن اضافه کنید و با احتیاط آن را با گوشت کوب برقی بزنید تا به غلظت مورد نظرتان درآید.

    ⭕️4-سوپ را در ظرف های گرم ریخته، یک قاشق روغن ریحان و برگ های ریحان روی آن ها قرار دهید و میل کنید.

    🔴نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی با روغن ریحان🔻🚨

    ♦️1- برگ های ریحان را جدا کنید. ساقه های آن ها را ریز خرد کنید.

    ♦️2- پوست سیر ها را جدا کنید و آن ها را ورقه ورقه کنید.

    ♦️3-از گوجه فرنگی های رسیده استفاده کنید