بستن

آشپزی

طرز تهیه کال کباب

  • بازدید: 786
کال کباب

کال کباب

کال کباب

  1. مواد لازم:

    بادمجان درشت ...................... 4 عدد
    آب انار .............................. 0.5 فنجان
    سبزی معطر ......................... 1 قاشق غذاخوری
    سیر .................................. 0.5 بوته
    مغز گردوی ساییده شده ..............75 گرم


    بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید. 
    بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید.

    اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید.

    سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید.

    حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید.

    بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و  آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو  را با هم مخلوط کنید.