بستن

آشپزی

طرز تهیه گوشت گوساله و نخود فرنگی

  • بازدید: 164
گوشت گوساله و نخود فرنگی

گوشت گوساله و نخود فرنگی

گوشت گوساله و نخود فرنگی

  1. مواد لازم:

     گوشت مغز ران گوساله برش استیکی ................. 450 گرم
    روغن آفتاب گردان ...................................... 2 قاشق غذاخوری
     پیاز ..................................................... 1 عدد
     سیر ..................................................... 2 حبه
     نخود تازه یا منجمد ..................................... 150 گرم
    سس لوبیا سیاه .......................................... 160 گرم
     برگ کلم چینی رشته ای خرد شده ..................... 150 گرم


    طرز تهیه:

    1. با یک کارد تیز , چربی اضافی گوشت را بگیرید , آن را به رشته های باریک خرد نمایید .

    2. روغن آفتاب گردان را در یک وک بزرگ از قبل گرم شده , داغ نمایید .

    3. گوشت را داخل روغن ریخته و 2 دقیقه به سبک شرقی تفت دهید .

    4. به کمک یک چاقوی تیز , پیاز را پوست نموده و حلقه نمایید . سیر را در هاون بکوبید .

    5. پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید .

    6. سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید .

    7. مواد درون وک را به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملا نرم شوند .

    8. گوشت گوساله و نخود فرنگی آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل نموده و سرو نمایید .

    ⚫️توصیه سرآشپز🔻🍴

    امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود . این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملا در هم پیچیده است