بستن

آشپزی

طرز تهیه اردور پنیر و سیب زمینی

  • بازدید: 165
اردور پنیر و سیب زمینی

اردور پنیر و سیب زمینی

اردور پنیر و سیب زمینی

  1. مواد لازم خمیر:

     آرد...................................... 350 گرم
        تخم مرغ.............................. یك عدد
        آب.................................... 3 قاشق غذاخوری
        مارگارین............................. 200 گرم
        روغن مایع........................... 2 قاشق غذاخوری
        رنگ سبز............................. چند قطره
        آویشن، پودر سیر و پودر كاری....... از هر كدام یك قاشق چایخوری
        نمك................................... یك قاشق چایخوری


    مواد لازم برای پر کردن داخل تارت ها:

    سیب‌زمینی پخته و رنده شده .................... 200 گرم
        پنیر لبنه...................................... 100 گرم
        مارگارین ذوب شده ......................... 50 گرم
        نمك و فلفل ................................. به میزان لازم


    مواد لازم برای تهیه رزهای پنیری:

     پنیر لبنه................................................... 350 گرم
         مخلوط ریحان، شاهی و نعناع كاملا ریز شده........ یک دوم پیمانه
         ژلاتین................................................. یك قاشق غذاخوری
         آب سرد............................................... یك سوم پیمانه معادل 80 میلی‌لیتر


    طرز تهیه:

    1. ابتدا آرد و مارگارین را توسط نوك انگشتان یا چرخ خمیر زن همزن به خورد هم می‌دهیم تا حالت ماسه‌ای شكل پیدا كنند. در كاسه‌ای جداگانه تخم‌مرغ، آب، روغن مایع، رنگ، نمک و ادویه‌ها را با چنگال هم می‌زنیم تا یكدست شوند. سپس آرام‌آرام به مخلوط آرد و كره اضافه می‌كنیم و چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. ممكن است از مایه تخم‌مرغ اضافه بیاید. وقتی خمیر به لطافت مطلوبی رسید آن را كنار می‌گذاریم. 

    2. خمیر را به مدت 15 د قیقه روی میز كار و داخل كیسه نایلونی استراحت می‌دهیم. سپس از آن گلوله‌هایی به اندازه یك نارنگی برداشته داخل قالب‌های تارت كوچك به قطر حدودا 10 سانتی‌متر پهن می‌كنیم. روی خمیر با چنگال چند حفره ایجاد كرده سپس تارت‌ها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. 

    3. عموما این نوع خمیر تارت پف بیش از حد نخواهد داشت. اگر احساس می‌كنید ممكن است دفرمه شود می‌توانید روی نان‌ها تكه‌ای كاغذ روغنی قرار داده و روی آن را با سنگ‌های مخصوص تارت بپوشانید و پس از پخت‌بردارید. 

    4. برای تهیه مایه میانی سیب زمینی، پنیر، نمک، فلفل و كره ذوب شده را با هم مخلوط می‌كنیم تا پوره یكدستی حاصل شود. از پوره سیب زمینی یك قاشق غذاخوری برداشته و میان تارت‌ها می‌گذاریم و پخش می‌كنیم. 

    5. پنیر و سبزی را مخلوط كرده ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و ذوب می‌كنیم. ژلاتین ذوب شده را با مایه پنیر و سبزی مخلوط می‌كنیم و داخل قالب‌های رزسیلیكونی كه از قبل چرب كرده‌ایم می‌ریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.  پس از این مدت كرم پنیر و سبزی را از داخل یخچال خارج كرده و روی تارت‌های كوچك بر می‌گردانیم و روی كرم را با اسپری سبز صدفی پاوونی و ورق طلایی پاوونی تزئین می‌کنیم. اطراف تارت كمی تخم خرفه می‌پاشیم كه بیشتر جنبه تزئینی دارد. می‌توانیم از این تارت برای صبحانه، عصرانه و اردور یا كنار غذاهای گوشتی استفاده كنیم